Beschrijving

Bij Kaffekapslen hebben we ook onze eigen espresso voor Dolce Gusto.

Kaffekapslen Espresso is een uitgebalanceerde espresso met een rijk en delicaat aroma, dat wordt aangevuld met een lichtzure afdronk. Onze espresso is gemaakt van donker gebrande Arabica-koffiebonen die langzaam zijn gebrand om de natuurlijke zoetheid en volle smaaknuances van de koffiebonen vrij te geven.

Kaffekapslen Espresso kan zwart of met een beetje suiker of melk worden gedronken. Het is ook zeer geschikt als basis voor caféklassiekers zoals cappuccino en caffè latte, die allemaal zijn opgebouwd met een klassieke espresso zoals deze als basis.

Met andere woorden, hier is een uitgebalanceerde dagelijkse espresso voor een redelijke prijs, die wordt geleverd met een klassieke smaak en body. Een ongecompliceerde espresso zonder franjes, die naar onze mening goed bij iedereen zal passen. Hier krijg je een goede shot cafeïne om de dag mee te beginnen, maar het gaat ook goed samen met een stukje pure chocolade in de middag als je wat extra energie nodig hebt.

Deze Espresso komt in een capsule die perfect in je Dolce Gusto machine past.

Dit product zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (9/10)

Houdbaar tot

25.05.2025

Espresso - Alledaagse koffie

16 capsules voor Dolce Gusto

(18)

Recensies (18)

Heel lekker koffie met een koekje 🍪 of taart Lees meer
Zijn ook heel goed Lees meer
Eijn heel goed Lees meer
Bon, attention aux capsules qui se déchirent. Lees meer
Deze is ook goed Lees meer
Ik zelf drink deze koffie noet maar die koop ik voor vrienden en ze vinden hem zeer lekker aan die prijs Lees meer
Très bon gout Lees meer
Super lekkere koffie! Lees meer
Iets minder mijn smaak Lees meer
Lekkere koffie Lees meer
Voor mij een goede alledaagse koffie om van te genieten. Soms wel eens een probleem waarbij de capsule overloopt, maar al bij al een goed product. We kopen dit merk steeds in grote hoeveelheden om een voorraad te hebben + voordelige prijs Lees meer
Een lekkere koffie maar ik ben mismoedig over de capsules.Je koffie begint eerst gewoon mooi door te lopen en dan opeens spat de capsule aan de kant open en loopt natuurlijk de boel onder water.De druk is dan weg en je krijgt de koffie-dras in je kopje koffie. ZEER teleurgesteld in dit merk.Ik heb er nog andere smaken van en allemaal hetzelfde probleem. Heb er foto's van genomen maar ik weet niet of ik die aan jullie kan doorsturen.Heb de espresso,cappuccino,latte-caramel en de Amerikano hiervan en wil deze NOOIT meer kopen.capsules zijn niet tegen de druk opgewassen en barsten open.Jammer,want de koffie's zijn wel lekker. Lees meer
Die vindt mijn man heel lekker! Lees meer
Goede koffie Lees meer
op zijn Italiaans, prima. Lees meer