Beschrijving

Bent u klaar om Europa's sterkste koffiecapsule te proberen?

Kaffekapslen Dynamite Coffee bevat extra cafeïne voor een explosieve start van de dag of een broodnodige energieboost in de namiddag. Als u iets nieuws wilt proberen, waarom gaat u dan niet voor de sterkste koffie die wij in ons assortiment hebben?

Dynamite Coffee capsules zorgen voor een koffie met een hoge intensiteit die u echt wakker maakt. Dynamite Coffee bevat vier keer meer cafeïne dan de gemiddelde energiedrank en test de grenzen van koffie met 218 mg cafeïne per 100 ml.

Vanwege het hoge cafeïnegehalte wordt Kaffekapslen Dynamite Coffee het best geserveerd als een extra sterke espresso. De capsules bevatten donker gebrande Robusta bonen voor een krachtige koffie met een heerlijke smaak.

Dynamite Coffee van Kaffekapslen bevat capsules die compatibel zijn met alle Nescafe Dolce Gusto machines.

Waarschuwing: Zeer hoog cafeïnegehalte. Dit product is niet bestemd voor consumptie door kinderen, zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Dit product zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Donker geroosterde bonen

Eigenschap

Robusta

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (10/10)

Houdbaar tot

05.04.2025

Dynamite Coffee

16 capsules voor Dolce Gusto

(20)

Recensies (20)

heel sterke koffie, ideaal voor de "cortado" die ik wilde maken.
maar spijtig dat er bij 2 capsules het deksel los kwam. er was een klein stukje niet goed verlijmd, en de koffie kwam er langs alle kanten uitgeprutteld.
2 kapotte op 16 is nogal veel, daar is nog vatbaar voor verbetering.
Lees meer
Super lekkere koffie, uniek in zijn soort Lees meer
9/10 Lees meer
Si vous aimer le Cafe fort sait ideal au top Lees meer
for those who like a real caffeine bomb. it's a perfect option Lees meer
Lekkere stevige koffie! Lees meer
Van deze koffie wordt je ‘s morgens vlug wakker,lekkere sterke koffie Lees meer
Super van smaak Lees meer
sterk maar lekker! Lees meer
Meer dan de helft van de tijd breken de capsules niet open waardoor het water alle kanten op spuit!!! Waardeloos Lees meer
Na gebruik van meerdere capsules werd het al snel duidelijk dat meer dan de helft lekte en onbruikbaar was , los van mijn vorige recensie die over de smaak ging heb ik geen goed woord over, over de kwaliteit van de capsules. Dit probleem deed zich ook voor met andere capsules van het "huis merk" goedkoop was hier duidelijk duur koop! Lees meer
Qua smaak is de koffie goed. Zelfs met meerdere streepjes. Wat het product echter waardeloos maakt zijn de pads. Het water loopt niet door de pads omdat de uitloop onderaan te stevig is en niet breekt zoals bij officiele capsules. Gevolg, het water loopt over de capsule en tenslotte over de tafel. Dus de bodem zelf proberen te breken voor je de capsule gebruikt is een must en niet eenvoudig wegens te stevig. De lage score zijn door de onbruikbare pads. Lees meer
De koffie is het stekend en goed van smaak wat ik er ook goed aan vind is dat als je geen zin hebt in sterke koffie je een soepkom koffie kunt zetten.
Wat wel jammer is is dat de Dolce Gusto pads een beetje te sterk zijn voor de naald van het toestel en er wat mis loopt nu en dan met het prikken en je met driesporen water komt te staan. Ik weet niet hoe dat komt mijn toestel is nieuw.
Lees meer
Helaas zijn de capsules niet geschikt voor mijn Infinissima apparaat. Het spuit er aan alle kanten uit. Lees meer
Lekker sterke koffie, jammer dat de capsules niet sterk zijn en de koffie er aan alle kanten uitkomt. Lees meer