Beschrijving

Sinds 1907 behoort het Spaanse Marcilla-merk tot de koffiefavorieten in de zuidelijke regio's zoals Spanje, Portugal en Latijns-Amerika.

Marcilla's Espresso heeft een intense smaak en een mooie crema. Het wordt perfect gebrouwen in je Tassimo, waar de machine de capsule herkent door de slimme Intellibrew-technologie, zodat het precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water nodig is om een perfecte espresso te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Marcilla's Espresso is een klassieker die je keer op keer tegenkomt in de cafés in het zuiden - en ook al bevindt je je misschien op een iets verder gelegen breedtegraad, je kunt nu gemakkelijk thuis van deze klassieker genieten.

Met de cafeïnevrije espresso van Marcilla kunt u genieten van een lekker kopje espresso als koffie in de namiddag of 's avonds zonder dat u bang hoeft te zijn uw nachtrust te verstoren. De smaak is klassiek Marcilla - aromatisch en intens, met als voordeel dat je er niet onnodig wakker van wordt. Het is daarom mooi te combineren met een klassieke Marcilla Espresso als ochtendkoffie, en dan deze als middagkoffie, samen met bijvoorbeeld een heerlijk stukje pure chocolade.

Marcilla Espresso vertegenwoordigt de klassieke Zuid-Europese koffiecultuur. Hier is een espresso die definieert wat een espresso zou moeten zijn.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Marcilla

Capsule systeem

Tassimo

Eigenschap

Cafeïnevrij

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

13.03.2025

Marcilla Cafeïnevrij Espresso

16 capsules voor Tassimo

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën