Beschrijving

Lavazza Espresso Classico voor Nespresso® is een selectie van melanges van mild tot vet in het Espresso Maestro assortiment.

Lavazza Espresso Classico is het resultaat van tientallen jaren ervaring. Lavazza is opgericht in Turijn in 1895 en staat al meer dan honderd jaar voor Italiaanse kwaliteit. Het is ondertussen uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde koffiezetapparaten ter wereld. Lavazza maakt alleen premium Italiaanse koffie.

De Espresso Classico capsule bevat 100% zorgvuldig geplukte Arabica bonen uit Afrika en Midden-/Zuid-Amerika om een smaakvolle koffie van hoge kwaliteit te maken met tonen van geroosterde hazelnoten, karamel en chocolade: een kunstwerk in een koffiecapsule. Uw heerlijke, uitgebalanceerde koffie zal in een mum van tijd klaar zijn: plaats gewoon een capsule in uw Nespresso apparaat en druk op de knop. Een verpakking bevat 10 aluminium capsules voor 10 porties.

De aluminium capsules behouden de kwaliteit van de koffie en zijn oneindig recyclebaar. Lavazza Espresso Classico Capsules voor Nespresso® zijn compatibel met Nespresso® machines.

Deze capsules zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Lavazza

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Hazelnoot, Aromatische Arabica, Medium geroosterde bonen

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Zeer sterk (9/10)

Houdbaar tot

30.06.2024

Lavazza Classico

10 capsules voor Nespresso®

(1)

Recensies (1)

Gemakkelijk in gebruik en lekkere smaak van de koffie Lees meer