• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Lindt Chili

100 g. chocolade

Now: € 2,99

Productspecificatie

Aantal capsules 100
Merk Lindt
Smaak Pure chocolade, Chili
Houdbaar tot 30.11.2022

Beschrijving van Lindt Chili

Lindt uit Zwitserland voorziet de wereld al sinds 1845 van heerlijke chocolade. Lindt staat bekend om hun heerlijke chocoladeballen met zachte vulling, de gouden paashaas en niet in de laatste plaats de populaire Lindt Excellence chocoladereepjes in verschillende smaken.

Lindt is nooit bang geweest om te experimenteren en heeft daarom de gewoonte om chocolade te combineren met niet-traditionele ingrediënten om nieuwe opwindende smaakervaringen te bieden - waarvan deze Chili-variant een goed voorbeeld is!

Hier krijg je een diepe donkere chocolade gecombineerd met de pittige smaak van Chili. In vergelijking met de meeste andere chocolaatjes heeft Lindt-chocolade een extra hoog gehalte aan cacao. Het komt hier echt tot zijn recht, want als je deze variant proeft, voel je eerst de diepe chocoladesmaak, die vervolgens eindigt met de pittige chilismaak. Hier krijg je een blijvende smaak, waarbij de pittige chili perfect wordt ingetogen door de smaak van pure chocolade.

Dit is een chocolade die echt rijk van smaak is, die alleen maar meer versterkt wordt bij een goede kop koffie of een goed glas wijn. Een chocolade die langzaam met een klein stukje moet worden genoten, zodat de smaak volledig tot zijn recht komt.

Wij leveren deze heerlijke kwaliteitschocolade in een reep van 100 gram.

Lindt Chili
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20