Onze adventskalenders zijn terug in 2024!

Beste klanten, hartelijk dank dat u onze kalenders heeft gekozen als cadeaus voor uzelf en voor de koffieliefhebbers in uw leven!

Nu december volop bezig is, zijn al onze kalenders volledig uitverkocht!

Wij waarderen uw vertrouwen in ons enorm om uw december speciaal te maken!

Onze kalenders in cijfers:

5 verschillende kalenders

Meer dan 70.000 kalenders verkocht in het afgelopen jaar

Tal van nieuwe koffiesmaken om verliefd op te worden

Volgens uw woorden...

"Prachtige verpakking met echt heerlijke smaken..
Zeer snelle levering en alles is  goed verpakt .
Top !!!!"

- Viviane

"Het is elke dag een feestje na mijn werk een deurtje openmaken en genieten van me bakje koffie. De adventkalender heeft een lage prijs met een hoge factor genot. Volgend jaar bestel ik zeker weer de kalender!!!"

 - Maureen Baars

"Verassende leuke kalender met een vleugje magie.
Ja als volwassene word je ook graag verrast.
Aanrader"

- Severine

Onze adventskalenders zijn volgend jaar terug...

Maar ondertussen kunt u nog steeds al uw favorieten tegen geweldige prijzen op onze site vinden!

Met meer dan 1000 producten zijn we ervan overtuigd dat u uw perfecte match zult vinden!

24 verschillende soorten koffie

+70.000 kalenders verkocht vorig jaar

Beschikbaar in beperkte hoeveelheden

In 2023 zijn we er weer met onze heerlijke adventskalenders voor je machine ☕

Heeft u een nieuw favoriet drankje gevonden in een van de kalenders van 2022? Vind ze allemaal en nog veel meer in ons ruime assortiment pods en capsules.

 

Kaffekapslen streeft het hele jaar door naar lage en eerlijke prijzen. We bieden zelfs een prijsmatchgarantie! We streven ernaar om de laagste prijzen online te hebben, zodat al onze klanten kunnen genieten van hun favoriete drankjes zonder zich zorgen te hoeven maken over hun budget. We hebben ook het voordeel dat mensen hun koffie vanuit hun eigen huis kunnen bestellen en aan huis kunnen laten bezorgen. Je hoeft niet naar de winkel te gaan.   

Wij zijn een van de topverkopers van koffiepods in Europa en daar zijn we trots op.  

Tijdens de feestdagen lanceren we onze adventskalenders. 24 pods om te ontdekken terwijl u wacht op eerste kerstdag. Hoe kun je beter nieuwe smaken ontdekken? Misschien vind u zelfs uw nieuwe favoriete koffie...  

Onze adventskalenders zijn geweldig voor uzelf en als cadeau voor uw dierbaren! Ze zijn verkrijgbaar voor Nespresso®, Dolce Gusto en Tassimo. Er is echt iets voor elke koffieliefhebber in uw leven. De kalenders bevatten 24 verschillende zwarte koffiesoorten, allemaal met een ander smaakprofiel. U krijgt de kans om lungo's en espresso's van verschillende blends van koffiebonen te ontdekken. Elke pod laat u een nieuwe roostering, een nieuwe blend en een nieuwe exotische koffiebestemming ervaren. In de Dolce Gusto "24 Days of Flavors" kalender heeft u een aantal extra speciale pods die gearomatiseerde koffie, koffie met melk en koffie met zowel melk als smaak bevatten! Deze kalender is vooral perfect voor Dolce Gusto gebruikers die meer van zoetigheid houden.   

Als de feestdagen voorbij zijn, hebben we nog steeds al onze heerlijke pods en capsules ter beschikking om te ontdekken. Ontdek onze verschillende aanbiedingen voor elk capsule- en podsysteem, ons brede assortiment koffiebonen en onze andere geweldige producten. We weten zeker dat u precies zal vinden wat u zoekt.

De perfecte countdown naar Kerstmis

Probeer nieuwe en vertrouwde smaken met onze koffiepodkalenders voor Nespresso®, Dolce Gusto en Tassimo.

Je hoort het van de klanten

"De kalender is een echte hit, met veel soorten die ik nog niet eerder heb geprobeerd, dan dat het goedkoop is en snelle levering, maakt dat ik nergens anders meer winkel!!!"

- John

"Superleuk om als cadeau te geven, degenen aan wie ik het heb gegeven zijn zo enthousiast! Ik ben op geen andere plek zoiets tegengekomen. Heel origineel en ziet er mooi uit! "

 - Loes

"Te gelukkig te mooi ik hou ervan en ik ben niet teleurgesteld met mijn koffies om elke dag te proberen ❤️"

- Maria

Maak er een onvergetelijke december van

Met een van onze exclusieve koffiepodkalenders kan je jezelf of een geliefde verwennen en de feestdagen beginnen met een explosie van koffiesmaken.

Geniet van 24 verschillende pods en word elke ochtend wakker met een spannend nieuw koffieavontuur!

De kalenders, die met de hand zijn uitgekozen door de kleine koffiehelpers van de Kerstman, brengen de kerstsfeer naar je koffiemok.

Beschikbaar voor Nespresso®, Tassimo® en Dolce Gusto® systemen.

Alleen bij Kaffekapslen

Mis de exclusieve koffiepodkalenders van dit jaar niet. Alleen verkocht door Kaffekapslen en slechts gedurende een beperkte tijd.

Koop de jouwe vandaag nog!

24 verschillende koffie-ervaringen

Het geschenk dat blijft geven! Achter elk deurtje wacht een nieuwe koffie-ervaring.

Een musthave voor elke koffieliefhebber.

Voor jouw favoriete capsulemachine.

Kies tussen kalenders voor Nespresso®, Tassimo® of Dolce Gusto® machines.

Exclusief bij Kaffekapslen.

Veelgestelde vragen

Voor wie is deze adventskalender bedoeld?

De adventskalender is bedoeld voor iedereen die koffie zet met zijn Nespresso®-, Dolce Gusto®- of Tassimo® machine. De kalender is de perfecte keuze voor wie december extra gezellig wil maken. Voor wie zich wil laten verleiden door verschillende koffie-ervaringen - zowel nieuwe als vertrouwde smaken. Misschien ontdek je wel een nieuwe favoriete koffie die je volgend jaar bij ons kan bestellen.

Hoe lang zijn de kalenders houdbaar?

De pods in deze kalenders zijn goed tot 31 januari 2024. Je hebt dus genoeg tijd om de hele maand december van koffie te genieten.

Wat zit er in de adventskalender?

De koffiepods bevatten koffie in verschillende sterktes en roosterniveaus. Geen enkele pod bevat melk of suiker en er zijn geen cafeïnevrije varianten. Bekijk de productbeschrijvingen van elke afzonderlijke kalender voor meer informatie.

(*De ""24 Days of Flavour"" adventskalender voor Dolce Gusto bevat pods met melk, suiker en andere toevoegingen.)

Wanneer ontvang ik mijn adventskalender?

Wij verpakken en verzenden dagelijks bestellingen en je kan je pakket binnen 3-5 werkdagen verwachten. In drukke periodes kan de levering iets langer duren. Bestel je kalender voor 20 november, dan weet je zeker dat je hem op tijd ontvangt voor 1 december.

Prijzen

De adventskalender voor Nespresso® kost € 7,99
De adventskalender voor Tassimo® kost € 9,99
De adventskalenders voor Dolce Gusto® kosten € 9,99 en € 12,99