Beschrijving

Met de Alledaagse koffie-serie van Kaffekapslen hebben we een aantal verschillende koffiesoorten voor Senseo gecreëerd, die in verschillende sterktes en smaken komen, maar die allemaal met elkaar gemeen hebben dat ze bijzonder geschikt zijn voor alledaags gebruik.

Onder onze Alledaagse koffiesoorten hebben we natuurlijk ook ruimte gevonden voor een cafeïnevrije koffie. Hier krijg je dus een koffie die gemaakt is voor iedereen die van een goede aromatische koffie houdt, maar ook de verkwikkende effecten van cafeïne wil vermijden. Hier is dus een koffie waar je in alle rust van kunt genieten als middag- of avondkoffie, zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat je nachtrust verstoord wordt.

De koffie wordt gemaakt van medium gebrande Arabica en Robusta bonen, wat een kopje geeft met een ronde en aromatische body die eindigt met een mooie crema. De smaak is klassieke koffie zoals je die kent, met lichtzure tonen en een minimale bitterheid.

Met andere woorden, hier is een koffie die op elk moment van de dag gedronken kan worden, met een geruststellende klassieke koffiesmaak, gewoon zonder cafeïne.

Wij leveren deze smaakvolle cafeïnevrije variant tegen een schappelijke prijs, in pads die perfect in uw Senseo apparaat passen.

Specificaties

Aantal capsules

36

Aantal kopjes

36

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Senseo

Eigenschap

Cafeïnevrij

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (6/10)

Houdbaar tot

12.02.2025

Cafeïnevrij - Alledaagse koffie

36 pads voor Senseo

(12)

Recensies (12)

Erg goed product Lees meer
Slecht Lees meer
Koffie zonder cafeïne met de smaak van échte koffie, ideaal voor 's-avonds en toch een goede nachtrust ! Lees meer
Een fantastische koffie voor ‘s-avonds; je proeft echte koffie en hebt toch een goede nachtrust. En dat ook nog eens voor een mooie prijs… Lees meer
Goede koffiesmaak en tegen voordelige prijs. Lees meer
Een ideale koffie om s.avonds nog van een kopje te geniet en niet wakker te liggen van teveel cafeïne. Tik ben een tevreden klant ... Lees meer
zeer goed en zeer vlug geleverd
een dikke pluim. meer moet er niet worden gezegd.
Lees meer
Zeer lekkere koffie Lees meer
Goede prijs en kwaliteit Lees meer
Goede kwaliteit en schappelijke prijs Lees meer
heel lekkere koffie , goede prijs en vlotte levering Lees meer
Heel goede koffie en rap geleverd Lees meer