Beschrijving

L’Or Long intense is een 100% Arabica met fluweelzachte zachtheid en intensiteit. Hier kun je de koffie echt proeven zonder dat het teveel wordt. L’Or Long intense is een variant die iets meer in de Americano-categorie valt dan een Lungo. Zowel Americano als Lungo komen uit de Espresso-familie, maar Americano staat erom bekend een iets sterkere smaak te hebben dan een Lungo.

L'Or Long intense wordt perfect gezet in je Tassimo, waar de machine je capsule herkent door middel van de slimme barcodetechnologie, zodat hij precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water er nodig is om een perfecte kop koffie te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Het Franse L'Or is altijd op een compromisloze jacht naar de perfecte koffie-ervaring, dus bij het kiezen van een L'Or-product is het vakmanschap uitzonderlijk en de smaak subliem.

Met andere woorden, hier is een heerlijke kwaliteitskoffie waarvan u op elk moment van de dag en voor elke gelegenheid kunt genieten.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

L'OR

Capsule systeem

Tassimo

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

12.04.2025

L'OR Café Long Intense

16 capsules voor Tassimo

(3)

Recensies (3)

Bonne marchandise, livré comme il faut. On reviendra. Lees meer
SUPERR Lees meer
J'aime ce produit mais je le trouve cher car nous sommes 2 à le boire et ça part vite du coup commande plus vite et trou dans le budget. Une baisse une baisse de prix vous serait bénéfique je commanderai plus Lees meer

Vergelijkbare categorieën