Beschrijving

De vele koffievariëteiten van L’OR hebben jarenlang de koffiedorst van onze klanten verrukt en gelest. L’OR staat bekend om zijn compromisloze kwaliteit en smaaknuances die verder gaan dan normaal, dus als je voor een L’OR-product kiest, is het vakmanschap ongeëvenaard en is de smaak subliem.

L’OR Long Classique is een aromatische donker gebrande koffie met een heel mooie crema en een bestseller in het L’OR-assortiment. De smaak is sterk en intens, waardoor je de koffie echt proeft. Het laat zich mooi combineren met melk. Door de natuurlijke zoetheid van de koffie, kun je overwegen, wanneer je normaal gesproken suiker in de koffie doet, dit achterwege te laten.

L'OR Long Classique wordt perfect gebrouwen in je Tassimo, de machine herkent je capsule door middel van de slimme barcodetechnologie, zodat hij precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water er nodig is om een perfecte kop koffie te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Met andere woorden, hier is een koffie die de naam ‘Classique’ echt eer aan doet, want naar onze mening zal het in de smaak vallen van de meeste koffieliefhebbers. In deze verpakking zitten 24 capsules, dus dan heb je een tijdje genoeg.

Specificaties

Aantal capsules

24

Aantal kopjes

24

Merk

L'OR

Capsule systeem

Tassimo

Smaak

Milde zuurgraad, Zoetheid, Medium geroosterde bonen

Eigenschap

Big pack

Kop grootte

Lungo

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

14.08.2024

L'OR Café Long Classique

24 capsules voor Tassimo

(2)

Recensies (2)

Excellent mais cher. Je ne peux me.permettre d'en commander.souvent un pack promo serait top Lees meer
The flavor is great and strong Lees meer

Vergelijkbare categorieën