Beschrijving

Sinds 1907 behoort het Spaanse Marcilla-merk tot de koffiefavorieten in zuidelijke streken zoals Spanje, Portugal en Latijns-Amerika.

Marcilla's Café Largo heeft een volle smaak, met licht nootachtige tonen die mooi gecombineerd kunnen worden met melk en suiker. Het wordt perfect gebrouwen in je Tassimo, waar de machine de capsule herkent door de slimme Intellibrew-technologie, zodat het precies weet welke temperatuur, tijd en hoeveelheid water er moet worden gebruikt om een perfecte espresso te zetten die past bij de specificaties van de capsule.

Marcilla's Café Largo is een klassieker die je keer op keer tegenkomt op de zuidelijke breedtegraden. De smaak is vol, zonder te intens te worden, dus hoewel het in het land van herkomst vooral als ochtendkoffie wordt gebruikt, kan het naar onze mening de hele dag goed werken.

Marcilla Café Largo heeft een espresso-afkomst, wat bijdraagt aan zijn volle smaak, en staat er bekend om dat zijn crema bijzonder schuimig is.

Een geweldige vertegenwoordiger van de Spaanse koffiecultuur, die ook buiten de zuidelijke breedtegraden een grote schare fans heeft gekregen, dus als je in de verleiding komt om een extra kopje te nemen, begrijpen we dit volledig.

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Marcilla

Capsule systeem

Tassimo

Smaak

Donker geroosterde bonen, Geroosterde noten, Zuur

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Sterk (8/10)

Houdbaar tot

12.01.2025

Marcilla Café Largo

16 capsules voor Tassimo

Recensies (0)

Vergelijkbare categorieën