Beschrijving

Starbucks introduceerde deze melange in 1998 voor degenen die de voorkeur geven aan een koffie met een mildere smaak.

Dit is een Starbucks-klassieker met een frisse en scherpe smaak en citrustonen, die perfect zijn om jezelf 's ochtends op te frissen. En hoewel het een beetje minder intens is dan wat je normaal in een Starbucks-koffie ziet, heeft het nog steeds veel karakter.

Starbucks is een echte koffiemeester, decennia van doelgericht werk en expertise hebben geresulteerd in koffie van de hoogste kwaliteit. Met deze melange voel je echt hoe niets aan het toeval is overgelaten, en hoe Starbucks de bonen heeft geroosterd op een nauwkeurig afgemeten temperatuur en brouwtijd om precies het aroma, de zuurgraad en de smaaknuance te krijgen die ze als de perfecte hebben beoordeeld voor een milde koffie in de ochtend.

De ontbijtmelange die je hier krijgt, wordt, net als alle Starbucks-koffie, uitsluitend gemaakt van 100% Arabica-bonen, en natuurlijk gemaakt van dezelfde bonen die worden gebruikt in Starbucks-coffeeshops.

Dus als je geen Starbucks-koffiebar om de hoek hebt, kun je in plaats daarvan thuis genieten van je Starbucks-koffie. Want met deze capsule krijg je een koffie-ervaring van dezelfde hoge kwaliteit die je kent van de Starbucks-winkels, zonder dat je de deur uit hoeft.

Specificaties

Aantal capsules

10

Aantal kopjes

10

Merk

Starbucks

Capsule systeem

Nespresso

Smaak

Citrusvrucht, Aromatische Arabica, Zoetheid

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso, Lungo

Intensiteit

Sterk (7/10)

Houdbaar tot

13.01.2025

Breakfast Blend

Starbucks van Nespresso® 10 capsules

Recensies (0)