Beschrijving

Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is nu ook verkrijgbaar in een grotere verpakking met 30 capsules. Geniet nog langer van deze korte, donkere en aromatische ristretto met deze nieuwe grotere doos. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is een gedurfde koffie met een rijk, krachtig aroma, een siroopachtige body, een dikke, fluweelzachte schuim en een intense smaak.

Een Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is misschien een klein shotje - iets kleiner dan een standaard espresso - maar heeft complexe tonen van karamel, geroosterde kastanjes en donkerrood fruit. Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista is een espresso van gemiddelde intensiteit, waardoor hij perfect is voor een pauze halverwege de ochtend of na het avondeten. De capsules bevatten gemalen, rijk geroosterde Arabica en Robusta bonen, zorgvuldig bereid door de experts van Nescafé, voor een verkwikkende smaakervaring.

Eén Nescafé Dolce Gusto Ristretto Barista capsule is goed voor één kopje koffie van 35 ml. Een verpakking bevat 30 capsules voor 30 kopjes Nescafé Ristretto. De pods zijn geschikt voor gebruik in alle Nescafe Dolce Gusto koffie pod machines.

Specificaties

Aantal capsules

30

Aantal kopjes

30

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaaknoten

Fruit, Karamel

Kop grootte

Ristretto

Intensiteit

Zeer sterk (9/10)

Houdbaar tot

30.04.2025

Nescafé Ristretto Barista

30 capsules voor Nescafé Dolce Gusto

(3)

Recensies (3)

Deze ristretto vindt mijn man heerlijk!
Ik koop hem voor als we op weekend gaan met het ganse gezin want wij hebben een hele goede koffiemachine!
Maar plots zijn de dozen weg!!!
Beste reklame denk ik!
Lees meer
Lekkere smaak en aangenaam om te drinken Lees meer
der ristretto barista ist mein lieblingskaffe, wenn ich einen wohlschmeckenden und starken kaffeegenuss
haben möchte
Lees meer

Vergelijkbare categorieën