Beschrijving

Geniet van de populairste koffie van Noorwegen, die sinds 1938 de favoriete ochtendkoffie van veel mensen is. De koffiemelange in Frieles Frokostkaffe (ontbijtkoffie in het Noors) is de ideale koffie voor elke dag die de meeste mensen keer op keer zullen drinken.

Een harmonieuze blend van medium gebrande koffiebonen uit verschillende regio's van Brazilië zorgt voor het unieke smaakprofiel van Friele.

Friele Frokostkaffe is een zorgvuldig geselecteerde koffiemelange die geschikt is voor alle gelegenheden. De aromatische en evenwichtige body van de koffie, met een fijne zuurgraad, vertaalt zich in een koffie die bij de meeste mensen past. Met zijn ronde, volle en aanhoudende afdronk vergeet je Friele Frokostkaffe waarschijnlijk nooit meer.

De Friele pads in deze variant zijn twee keer zo groot als gewone Senseo kussens waardoor je met 200 ml een grote kop koffie krijgt die echt ergens naar smaakt. Voor grotere pads moet je daarom de inzet gebruiken, die ook wordt gebruikt bij het zetten van 2 kopjes per keer. Druk op de knop voor 2 kopjes of de knop voor grote kopjes - en geniet een paar seconden later van je koffie.

Ingrediënten

Ristet og malet kaffe

Specificaties

Aantal capsules

36

Aantal kopjes

36

Merk

Friele

Capsule systeem

Senseo

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Mild (4/10)

Houdbaar tot

29.12.2024

Friele Ochtendkoffie

36 pads voor Senseo

(1)

Recensies (1)

Heerlijke koffie . Lees meer

Vergelijkbare categorieën