Beschrijving

Met Bedtime van Yogi Tea krijg je een rustgevende kop thee die je lichaam laat ontspannen. De thee biedt een lekkere smaak van venkel en kamillebloem. De smaak zorgt ervoor dat je tot rust komt en een goede en comfortabele nachtrust krijgt.

Deze thee moet 's avonds voor het slapengaan worden gedronken.

Ingrediënten

Venkel*, kamillebloesem*, pepermunt*, kardamom*, citroenmelisse*, citroengras*, valeriaanwortel*, salie*, lavendelbloesem*, nootmuskaat*.

Specificaties

Aantal zakjes

17

Aantal kopjes

17

Merk

Yogi Tea

Smaaknoten

Kamille, Venkel, Pepermunt

Eigenschap

Biologisch

Kop grootte

Normale kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

30.06.2026

Yogi Tea Bedtime

17 theezakjes

(2)

Recensies (2)

Yogi Tea Bedtime is meer dan alleen een thee; het is een kalmerende ritueel dat mijn avonden transformeert. Deze blend, doordrenkt met zorgvuldig geselecteerde kruiden, brengt niet alleen een heerlijke smaakervaring, maar ook een diep ontspannend effect.

De kracht van deze thee ligt in de doordachte combinatie van rustgevende kruiden. Kamille en lavendel voeren de boventoon, terwijl citroenmelisse en pepermunt een verfrissende dimensie toevoegen. Samen vormen ze een harmonieuze mix die niet alleen de smaakpapillen kalmeert, maar ook een gevoel van rust en ontspanning bevordert.

Wat deze thee onderscheidt, is het duidelijke en merkbare ontspannende effect. Na een drukke dag biedt Yogi Tea Bedtime een welverdiende pauze. De combinatie van kruiden lijkt als een zachte deken te werken, waardoor stress en spanning van de dag geleidelijk verdwijnen.

De aroma's die vrijkomen tijdens het brouwen dragen bij aan de algehele ervaring. Het is als een aromatherapie-sessie die je zintuigen omhult en je uitnodigt om los te laten.

Een ander positief aspect is de biologische en ethisch verantwoorde benadering van Yogi Tea. De zorg voor duurzame ingrediënten voegt een extra laag van genot toe aan dit al ontspannende ritueel.

In conclusie is Yogi Tea Bedtime een welkom moment van rust in mijn avonden. De kalmerende kruidenmix en het duidelijke ontspannende effect maken het een favoriet voor iedereen die op zoek is naar een rustgevend ritueel voor het slapengaan. Deze thee is niet alleen een genot voor de smaakpapillen, maar ook een betrouwbare metgezel voor een vredige nachtrust.
Lees meer
Idealna przed snem. Pyszny smak. Lees meer

Vergelijkbare categorieën