Beschrijving

De elegante Genio Touch is een compact herontwerp van zijn grote broer - de klassieke Dolce Gusto Genio, die in talloze huizen te vinden is. Genio Touch is echter niet zomaar een kopie, want onder de zachte metalen vormen en het unieke design gaat de perfecte capsulemachine schuil.

Genio Touch is gemaakt om optimaal gebruik te maken van de ruimte en is daardoor lager en smaller dan zijn voorganger - daarentegen is hij wat dieper. Het lekbakje is in hoogte verstelbaar met ruimte voor zowel je favoriete kopje, een klein espressokopje of een grote koffiemok, voor de lange dagen. De watertank is elegant opgenomen in het gebogen ontwerp en bevat 0,8l.

Als deel van het tijdloze ontwerp vind je de klassieke instelling van de Dolce Gusto-machine op de afgeronde voorkant – maar bij deze machine staat alles op het elegante touchscreen. Als je kopje gezet is, stopt de Genio Touch helemaal vanzelf - en schakelt hij na 1 minuut zonder gebruik uit. De machine is energieklasse A +, waardoor je niet bang hoeft te zijn voor een hoge elektriciteitsrekening – Dit zelfs terwijl de Genio Touch koffie zet met een volle druk van 15 bar.

Om je de perfecte ervaring te geven, kan de Genio Touch worden ingesteld om je favoriete drankje te maken met de perfecte temperatuur voor jou, met de Dolce Gustos temperatuurselectiefunctie. Wil je liever een extra sterke kop koffie, dan kun je met de Espresso Boost technologie een extra sterke kop koffie krijgen wanneer dat nodig is - en als je liever een extra grote kop koffie wilt, kun je kiezen voor de XL-functie.

Specificaties

Stuks

1

Merk

DeLonghi

Capsule systeem

Dolce Gusto

Special Price

€ 84,99

Dolce Gusto Genio Touch (antraciet)

Automatische capsulemachine

Recensies (0)