starbucks

Welkom bij Starbucks!

Nu kun je thuis koffie-ervaringen van 's werelds grootste koffieketen beleven. Voor degenen onder jullie die Nespresso® oder Nescafè Dolce Gusto hebben of koffiebonen gebruiken, is het nu mogelijk om koffie te zetten als een Starbucks-barista, met de vele opties uit de Starbucks Coffee At Home-serie.

Sinds de opening van de eerste Starbucks-winkel in Pike Place, Seattle, heeft Starbucks ons geleerd om hogere eisen aan onze koffie te stellen. Als dragers van de moderne café-ervaring heeft Starbucks klassiekers als cappuccino, latte macchiato en americano toegevoegd aan het vocabulaire van koffieliefhebbers en heeft koffie to-go gemaakt tot een wetenschap.

Achter Starbucks gaat decennia van passie voor koffie schuil, die begon met de wederzijdse liefde van drie medestudenten voor de drank die deel uitmaakt van het dagelijkse leven van miljoenen mensen. Voor de drie medestudenten van de University of San Francisco was koffie niet alleen koffie. De passie werd wetenschap en het streven naar perfecte koffie-ervaringen heeft sindsdien talloze nieuwe klassiekers gecreëerd, zoals de speciale Pike Place-blend, die al meer dan 40 jaar de naam draagt ​​als eerbetoon aan de plek waar het allemaal begon.

Probeer Starbucks Coffee At Home en proef waarom koffie niet alleen koffie is.