• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Indian Summer - Nordic Roast

398 g. Chai Thee

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 398
Merk Nordic Roast
Smaak Specerijen, Zoetheid, Thee
Kop grootte Normale kop
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 17.05.2023

Beschrijving van Indian Summer - Nordic Roast

Indian Summer is de kenmerkende Chai van Nordic Roast.

Met zo'n Chai-thee krijg je een aromatische zwarte thee die is gemengd met kruiden als kaneel, kardemom en gember, die samen een thee creëren met een waar feestvuurwerk van smaak. Een thee die met zijn pittige oorsprong niet verrassend afkomstig is uit het moederland van alle specerijen, India.

Met deze variant van Nordic Roast op de klassieke Indiase thee, krijgt je een klassieke Chai-thee, maar met meer kruiden en melk en minder suiker dan de meeste andere Chai-melanges.

Als Chai-thee nieuw voor je is en je een echte Chai-thee wil ervaren, kunnen we je daarom ten zeerste aanbevelen om hiermee te beginnen. Want hier krijg je een Chai-thee met krachtige smaak, die precies smaakt zoals je een Chai-thee zou verwachten. Dat wil zeggen, een hete en intense thee met een explosie van pittige smaken, die een warme en aangename afdronk in de mond achterlaat.

Het is gemakkelijk te bereiden door 3-4 theelepels Indian Summer Chai-poeder te mengen met 200 ml warme melk, die je een beetje kunt garneren met een snufje kaneel. Makkelijk, snel - en authentiek en lekker.

Geniet er zelf van, of laat je gasten kennismaken met een nieuwe en spannende thee-ervaring.

We leveren deze opwindende en aromatische Chai-thee in een elegant blikje met 398 g poeder, genoeg om ongeveer 15 kopjes Chai mee te zetten.

Nordic Roast is een Deens premium Chai-bedrijf gevestigd in Kopenhagen. Nordic Roast is toegewijd aan het leveren van premium Chai latte-producten als hoogwaardig alternatief voor koffie en thee, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, goede smaak en een stijlvol ontwerp, waar oosterse en westerse tradities samenkomen.

Indian Summer - Nordic Roast
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20