Deze bundel bevat

Beschrijving

Aluminium capsules beschermen de versheid en het aroma van de koffie. Bovendien zijn koffiecapsules lang houdbaar, wat betekent dat u een grote bestelling kan doen en u geen zorgen hoeft te maken dat de koffie bederft voordat u ervan kan genieten. Daarom is bestellen in bulk een goede optie, en daarom hebben we een bundel van 50 capsules India Espresso samengesteld, zodat u langer van uw favoriete koffie kan genieten tussen elke bestelling door.

De India Espresso uit de Farmers Origins reeks van Nescafé is een koffie met tonen van cacao die het drinken op elk moment van de dag aangenaam maakt. En met uw Nespresso® machine maak u hem in een handomdraai met één capsule en één druk op de knop. 

Deze espresso is perfect alleen, met een beetje melk, of als basis voor uw cappuccino of Americano. Als u 50 capsules heeft, kan u de koffie in verschillende vormen testen om precies te vinden hoe u hem het lekkerst vindt. Wees creatief, deel hem met vrienden, allemaal zonder u zorgen te maken dat hij opraakt.
Deze aluminium capsules zijn goedgekeurd voor gebruik in Nespresso® machines.  

Specificaties

Aantal capsules

50

Aantal kopjes

50

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Nespresso

Eigenschap

Aluminium

Kop grootte

Espresso

Intensiteit

Sterk (9/10)

India Espresso - Nescafé

50 capsules voor Nespresso®

Normale prijs € 15,45 Vanaf € 15,09

Vergelijkbare categorieën