• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Dolce Gusto Genio S Plus

Automatische capsulemachine

Op voorraad
Now: € 84,99

Productspecificatie

Aantal capsules 1
Merk DeLonghi
Capsule systeem Dolce Gusto
Eigenschap Maschine

Beschrijving van Dolce Gusto Genio S Plus

Alle functies op een rij!

Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus is een automatische capsulemachine die het ontwerp deelt met het basismodel - de klassieke Dolce Gusto Genio S - maar boordevol extra functies zit.

Het ontwerp is een harmonieuze compositie van zachte lijnen, matzwart en glanzend zwart, met verchroomde details. De machine oogt daardoor zowel tijdloos als modern, en past perfect in elk huis. Zelfs met het prachtige ontwerp zijn er geen compromissen gesloten op het gebied van gebruiksgemak en functionaliteit - de machine kan gemakkelijk door iedereen in het hele gezin worden bediend. De watertank is zo ontworpen dat hij gemakkelijk toegankelijk en te vullen is en er kan 0,8 liter water in.

De bediening van de machine vindt plaats op het voorpaneel. Hier kunt u de hoeveelheid water instellen, die op de capsule en verpakking staat aangegeven. Dan doet de machine de rest en zet je koffie met 15 bar druk - net als in een klassieke espressomachine. Als je de voorkeur geeft aan chocolademelk of thee, plaats dan gewoon een capsule van je favoriete drankje – dit gaat net zo eenvoudig!

Liever een extra grote kop koffie? Dan kun je de XL-functie op het voorpaneel activeren - dan kan je wat extra hulp krijgen als de nacht lang is geweest. Als je meer van een espresso houdt, kun je de EspressoBoost-functie activeren - dan krijg je een nog intensere en aromatischer espresso.

Niet iedereen houdt van even hete koffie. Daarom heeft Nescafé Dolce Gusto Genio S Plus een meertrapse temperatuurregeling. Vervolgens kunt u kiezen of u uw koffie het liefst gloedheet, drinkklaar - of op kamertemperatuur heeft.

Het onderhoud van de machine is eenvoudig. De verwijderbare onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig en de rest kan worden schoongemaakt met een natte doek. Als het tijd is om de machine te ontkalken, gaat het lampje rood branden. Ondanks de vele functies en een druk van 15 bar is de machine energieklasse A en schakelt hij uit na 1 minuut inactiviteit.

Dolce Gusto Genio S Plus
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20
Bestsellers:
Starbucks Caramel Macchiato Packung und Kapsel für Dolce Gusto
Starbucks Caramel Macchiato 12 capsules voor Nescafé Dolce Gusto
Now: € 3,99
Plastic capsulehouder voor Dolce Gusto met capsules
Capsulehouder voor 35 Dolce Gusto-capsules
Now: € 12,99
Nescafé Café au Lait Packung und Kapsel für Dolce Gusto
Nescafé Café Au Lait 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 3,99
Nescafé Americano pak en capsule voor Dolce Gusto
Nescafé Americano 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 4,39
Café René Grande pak en capsule voor Dolce Gusto
Grande - René 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 2,99
Nescafé Grande Intenso pak en capsule voor Dolce Gusto
Nescafé Grande Intenso 16 capsules voor Dolce Gusto
Now: € 4,39