• Verzending slechts 3,99 € - Gratis vanaf 49 €
  • Prijsgarantie! - Altijd eerlijke prijzen
  • 100 dagen herroepingsrecht
  • 900.000 klanten sinds 2011

Choco Dark Dream - Nordic Roast

398 g. cacao

Op voorraad
Now: € 7,99

Productspecificatie

Aantal capsules 398
Merk Nordic Roast
Smaak Cacao, Chocolade, Specerijen, Zoetheid
Kop grootte Normale kop
Intensiteit Medium (5/10)
Houdbaar tot 01.03.2023

Beschrijving van Choco Dark Dream - Nordic Roast

Hoewel bij Nordic Roast meestal Chai thee wordt gemaakt, heeft Nordic Roast ook andere dranken in het assortiment - zoals deze aromatische donkere cacaodrank.

Hier krijg je een cacaodrank met een intense en volle chocoladesmaak. Oftewel een warme chocolademelk met een volwassen smaak, die een fijne balans heeft van bittere en zoete smaaktonen. Gewoon melk toevoegen - en in een mum van tijd heb je een lekkere kop warme chocolademelk - makkelijk, snel en lekker!

Hier is een cacao die goed is om van te genieten op een koude winteravond. Maar het werkt ook prima als koel zomerdrankje. Vervang in dat geval gewoon de warme melk door een koude.

Met dit mengsel kun je ongeveer 15 kopjes zetten, en zoals altijd het geval is bij Nordic Roast, wordt de drank geleverd in een elegant blikje.

Nordic Roast is een Deens premium Chai-bedrijf gevestigd in Kopenhagen. Nordic Roast is toegewijd aan het leveren van premium Chai latte-producten als hoogwaardig alternatief voor koffie en thee, gemaakt met hoogwaardige ingrediënten, goede smaak en een stijlvol ontwerp, waar oosterse en westerse tradities samenkomen.

Choco Dark Dream - Nordic Roast
Uw waardering
Moet minimaal 20 tekens bevatten 20