Beschrijving

Deze heerlijke Latte Macchiato van Nescafé Dolce Gusto heeft, zoals de naam al doet vermoeden, een lekker vleugje karamel.

Je zult genieten van het romige melkschuim vermengd met een shot sterke espresso. Als je extra lief voor jezelf wilt zijn, kun je er zelfs een beetje karamelsiroop bovenop doen.

Ingrediënten

Witte capsule: magere MELK poeder (59,4%), suiker (38,1%), aroma. Kan SOJA bevatten. Bruine capsule: geroosterde gemalen koffie

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

8

Merk

Nescafé

Capsule systeem

Dolce Gusto

Smaak

Karamel

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Medium (5/10)

Houdbaar tot

31.05.2025

Voedingswaarden per 100 g.

Energiewaarde, kcal

340

Eiwitten

11,3

Vetten (g)

11,9

- waarvan verzadigd (g)

7,3

Koolhydraten

44,2

- waarvan suikers

40,4

Nescafé Caramel Latte Macchiato

16 capsules voor Dolce Gusto

(72)

Recensies (72)

De melk is exact het zelfde als het origineel. Enkel de koffie vind ik niet lekker van smaak. Riekt ook redelijk sterk. Met andere koffie pad vergelijkbaar met het origineel. Lees meer
Très bon Lees meer
Lekkere koffie en de karamel komt er heel goed door Lees meer
mag wat meer caramelsmaak zijn Lees meer
De Nescafé Caramel Latte Macchiato is een waar genot voor de zintuigen en biedt een verrukkelijke ervaring van begin tot eind. Deze heerlijke drank, perfect gebalanceerd tussen de romige zachtheid van melk, krachtige espresso en de zalige zoetheid van karamel, heeft een blijvende indruk op me achtergelaten.

Wat deze koffie onderscheidt, is de moeiteloze bereiding. Met de handige Nescafé-verpakking creëer je in een handomdraai een barista-waardige Caramel Latte Macchiato, zonder gedoe of ingewikkelde apparatuur. Dit maakt het niet alleen geschikt voor hectische ochtenden, maar voegt ook een vleugje luxe toe aan elk rustig moment.

De smaak is ronduit hemels. De volle, romige melk vormt een perfecte harmonie met de krachtige espresso, terwijl de karamelnoten een onweerstaanbare zoetheid toevoegen. Elke slok is een genot voor de smaakpapillen, en de subtiele geur van vers gezette koffie voegt een extra laagje plezier toe aan de ervaring.

De verpakking is handig en luchtdicht, waardoor de koffie vers blijft en de aroma's behouden blijven tot het laatste kopje. Dit maakt het niet alleen praktisch, maar ook een welkome aanvulling voor op het werk of tijdens een ontspannen moment thuis.

Al met al is de Nescafé Caramel Latte Macchiato een waardevolle ontdekking voor liefhebbers van koffie met een zoete twist. De eenvoudige bereiding, de zalige smaak en de handige verpakking maken het tot een onmisbaar onderdeel van mijn dagelijkse routine. Genieten van een heerlijke Caramel Latte Macchiato is nog nooit zo gemakkelijk en smaakvol geweest!
Lees meer
Tip top in orde Lees meer
Zeer lekkere koffie. Lees meer
C'est vraiment mon café préféré, son petit goût de caramel est très agréable Lees meer
Lekker Lees meer
Heel lekkere koffie met een caramel smaakje, Lees meer
Superlekker Lees meer
Voilà mon café préféré, ce délicieux goût de caramel, à boire à tout moment de la journée Lees meer
Produit identique que sur le site dolce gusto mais moins cher Lees meer
Mijn favoriete koffie Lees meer
Heeel lekker koop ze elke keer opnieuw Lees meer

Vergelijkbare categorieën