Beschrijving

Hier bij Kaffekapslen bieden we ook ons eigen merk Americano aan. Een Americano of Café Americain is een populaire koffievariant in Zuid-Europese cafés, die wij u ook graag willen aanbieden.

Een Americano is een Espresso-variant en de naam komt van het feit dat Amerikaanse soldaten tijdens de oorlog niet zo enthousiast waren over de sterke Espresso die ze in Italië kregen. Om de smaak te verzachten, vroegen ze daarom of er meer water aan de beker toegevoegd kon worden, en deze variant werd later in Italië in de volksmond bekend als een Americano.

Een Americano wordt vaak verward met een Lungo, maar ze zijn niet helemaal hetzelfde. Een Lungo is een Espressotechniek waarbij een Espresso voor een langere tijd wordt gebrouwen. Een Americano daarentegen is een traditionele espresso, die op de standaard manier wordt gebrouwen. Een Lungo doet qua stijl en smaak meer denken aan een gewone koffie, terwijl een Americano meer doet denken aan een gewone Espresso, alleen iets milder van smaak.

Tegenwoordig is een Americano een standaard koffievariant geworden in Zuid-Europa die je in elk café op deze breedtegraden zult tegenkomen.

Houd je van espresso, maar wil je misschien een variant met een iets mildere smaak, dan is een Americano dus een goed alternatief.

Wij leveren onze Americano tegen een schappelijke prijs, en in een capsule die perfect past bij uw Dolce Gusto machine.

Dit product zijn niet verbonden aan en zijn niet vervaardigd of goedgekeurd door Nestlé®

Specificaties

Aantal capsules

16

Aantal kopjes

16

Merk

Kaffekapslen

Capsule systeem

Dolce Gusto

Kop grootte

Grote kop

Intensiteit

Mild (4/10)

Houdbaar tot

20.07.2025

Americano - Alledaagse koffie

16 capsules voor Dolce Gusto

(24)

Recensies (24)

Très bon Lees meer
Top ! Lees meer
Zéér lekkere koffie met een heerlijke afdronk. Lees meer
Lekkere eenvoudige koffie Lees meer
Persoonlijk vinden wij grande koffie beter Lees meer
Grande tasse, assez faible en goût. Il fait l'affaire mais vraiment sans plus. Comparativement j'ai de loin préféré le Grande de la même marque qui est plus goûteux et agréable même s'il n'est que force 5. Je ne pense pas que j'en reprendrai Lees meer
Lekkere koffie, goede prijs kwaliteit verhouding en gaat goed op dolce gusto apparaat(wat niet voor elk soort van huismerk in de supermarkt geldt) Lees meer
Prima koffie Lees meer
Goeie, alledaagse koffie qua prijs kwaliteit Lees meer
Super koffie Lees meer
Onze favoriete koffie voor in de ochtend! Lees meer
Super vinkel,snelle levering Lees meer
J'ai goûté ce café pour la première fois aujourd'hui. c'est bien Lees meer
Top kwaliteit Lees meer
Goede koffie Lees meer